Wie ik ben

Portret Sam Levis kleur

Als consultant maak ik, Sam Verhoeve, de dingen graag eenvoudig, vandaar de keuze voor mijn bedrijfsnaam: The Simplifier.

 

Ik combineer de ervaring die ik opdeed in verschillende sectoren en bedrijven met de specifieke situatie van uw bedrijf of organisatie, zodat u kan profiteren van de elders opgedane inzichten.

 

Tijdens mijn carrière bouwde ik een expertise op in werkvereenvoudiging, Lean, procesoptimalisatie, project- en change  management. Ik heb o.a. in verschillende functies en afdelingen van een multinational gewerkt. Zo leerde ik de meeste bedrijfsprocessen in een productie én administratieve omgeving kennen. Ik gaf leiding in heel wat  succesvolle  projecten, waar vereenvoudiging en procesoptimalisatie vaak het doel was.

 

Ik startte in productie en logistiek, maar tijdens mijn jaren in marketing versterkte ik mijn klantgerichtheid en communicatie vaardigheden en kon ik procesoptimalisatie ook in administratieve omgevingen toepassen.

 

Op dit ogenblik gebruik ik deze expertise, samen met de Lean 6 Sigma technieken, die ik tijdens mijn recente Black Belt training verbeterde, als consultant.

 

Mijn authenticiteit, mensgerichte aanpak, sterke analytische geest, passie voor eenvoud en gemak om met iedereen in een organisatie connectie te maken, worden door mijn klanten sterk gewaardeerd.

 

Ik geloof dat het leven eigenlijk simpel is, maar dat velen het vaak nodeloos ingewikkeld maken. De zoektocht naar vereenvoudiging is mijn ware passie. Ik ben ervan overtuigd dat dit best gebeurt met een klare en frisse kijk van buitenaf, met een “voeten op de grond” aanpak en met veel aandacht voor uw medewerkers en hun klanten.

linkedin_logo_11-101x71

Neem contact om een afspraak te maken of om de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie te bespreken.

Reacties zijn uitgeschakeld.