“Life is really simple.”

Wie is The Simplifier

Ik, Sam Verhoeve, word al lang “The Simplifier” genoemd (op mijn werk en daarbuiten) en moest dus niet lang nadenken over een geschikte bedrijfsnaam.

Ik kan mijn passie voor het gebruiksgemak van de eindklant en voor drastische procesvereenvoudiging combineren met mijn vermogen om medewerkers in alle lagen van een organisatie gemakkelijk mee te krijgen in veranderingen. En terwijl ik meewerk om het lange(re) termijn doel te bereiken, slaag ik erin om al enkele snelle, zichtbare verbeteringen door te voeren.

De zoektocht naar vereenvoudiging is in de loop der jaren uitgegroeid tot een ware passie.

WAAROM KIEZEN VOOR THE SIMPLIFIER?

The Simplifier werkt voor iedere klant alsof het zijn eigen onderneming is, denkt creatief mee, zoekt oplossingen voor knelpunten en houdt mee de kosten/baten in het oog.

Je mag erop rekenen dat ik de inzichten die ik opdeed tijdens meer dan 20 jaar proces- en werkvereenvoudiging, combineer met de specifieke situatie van jouw bedrijf of organisatie. Die inzichten verwierf ik in verschillende (grote en kleine) organisaties en bedrijven, in verschillende sectoren, in verschillende afdelingen (administratie, marketing, verkoop, productie, logistiek, …).

Je kan dus 100% op me vertrouwen om een job voor je te doen. 

Ik startte mijn loopbaan in de afdelingen productie en logistiek van Akzo Nobel waar procesgericht denken centraal stond. Daarna heb ik er gewerkt in de marketingafdeling, waar ik mijn klantgericht denken en mijn communicatievaardigheden kon versterken en waar ik procesoptimalisatie ook in een niet-productieomgeving kon toepassen. Vereenvoudiging vormde toen al de rode draad tussen de verschillende functies bij Akzo Nobel en intussen heb ik al heel wat andere bedrijven en organisaties begeleid in hun zoektocht naar vereenvoudiging.

Enkele voorbeelden vind je hier.

Ik kan zeer snel een complex proces analyseren en gepaste verbeteringen en oplossingen ontdekken. Organisatietalent en doorzicht zit in mijn genen.

Ambitieuze plannen maken is absoluut nodig, maar de realiteit verlies ik nooit uit het oog, omdat elk succes zeer sterk afhangt of de veranderingen door “de werkvloer” gedragen en (kunnen) uitgevoerd worden.

Mijn authenticiteit, mensgerichte aanpak, passie voor eenvoud en gemak om connectie te maken met medewerkers uit diverse afdelingen, uit alle lagen van de organisatie, worden door mijn klanten en hun medewerkers sterk gewaardeerd.

Ik waak erover dat mijn enthousiasme en volharding niet bedreigend, maar aanstekelijk overkomen. Zo ontdekken je medewerkers, stap per stap, dat er meer mogelijk is.

Ik steek met plezier de handen uit de mouwen om je medewerkers bij te staan in hun taken (om het werk te verlichten en om te ervaren hoe er gewerkt wordt).

Liefst van al werk ik mee aan opdrachten waar een duidelijk doel vastgelegd wordt.

Mijn moedertaal is Nederlands, maar ik blijf ook overeind in een Franstalige of Engelstalige omgeving en heb een beperkte kennis van Duits.

Ma langue maternelle est le néerlandais, mais je suis également à l’aise dans un environnement francophone ou anglophone et j’ai une connaissance limitée de l’allemand.

My mother tongue is Dutch, but I can easily survive in an English-speaking or French-speaking environment as well and I speak a little German too.

Eenvoud

Wil je mijn visie op eenvoud leren kennen, neem dan even drie minuten de tijd en bekijk deze presentatie:

Vrije tijd

Ik rijd graag met de fiets (mountainbike en koersfiets), kan intens genieten van optredens en theater en monteer af en toe video’s.
Sommige van die video’s kan je bekijken op mijn persoonlijk YouTube kanaal. Hier alvast een voorbeeldje:

Sam

Sam Verhoeve

The Simplifier bvba
Meuterweg 6
3050 Oud-Heverlee
+32 475 98 50 69
sam.verhoeve@thesimplifier.be

Volg The Simplifier

en blijf op de hoogte van
lopende projecten

LAAT JE OVERTUIGEN DOOR ENKELE RESULTATEN